Válaszd a természetes alapanyagú csomagoló megoldásokat!

A hasznod

Mi történhet, ha nem váltasz most a műanyagról?

Az érvénybe lépő törvény az eddig megszokott műanyag tasakok, zacskók termékdíjját 1900 Ft/kg-ra emeli, így a darabára olyan magasra emelkedik, hogy egyenértékű lesz a lebomló PLA-ból készülttel.
A vásárlók nem fognak pénzt adni érte, ha ugyanannyiért környezetbarát megoldást is vehetnek.

Így ezek további gyártása indokolatlanná válik, viszont az alternatív megoldások felértékelődnek, megugrik irántuk a kereslet.

Ám ezt más is felismeri, főként a nagyüzemi termelők, gyártók!

Nagy mennyiségű komposztálható csomagolás rendeléseikkel előnyt élveznek a gyártóknál, előbb és jobb áron kaphatják meg.

Az eddigi csomagoló eszköz forrásaid már TÚL MAGAS ÁRON fogják kínálni az új lehetséges eszközöket!

Az a vásárló, aki keresi a hazai termelői élelmiszert és előnyben részesíti a globális piacról importáló üzletláncok termékeivel szemben, igényes és tudatos vásárló, amint jól tudjuk.

Ha a csomagolásaiddal lemaradsz a kialakuló fenntartható, környezet barát megoldásoktól, csökkenhetnek megrendeléseid, mert lesz, aki a helyedre lép!

 • De ha mi, kistermelők, készítők összeadva szükségleteinket és idejekorán adunk rendelést a gyártásra, akkor sikerrel járhatunk a beszerzésben mind időben, mind anyagilag
 • A naturalpack.hu segítségével kifejezetten az élelmiszer termelőknek összegyűjtött választékból rendelhetsz egy helyről, kedvezményes, DISCOUNT ÁRON!
 • A neked szükséges lebomló csomagolás termékeket nem az ország több pontjáról kell össze rendelned többféle szállítási költségen, hanem vagy az értékesítő helyszíneid valamelyikén, vagy saját telephelyeden veheted át
 • Az általad termelt, előállított élelmiszer-félék minél hatékonyabb értékesíthetőségének csomagolási lehetőségeit veled egyeztetve, tanácsadással támogatva gyártatjuk le

Sőt!

Amire szükséged lenne, de még nincs a kínálatunkban jelezd és felkutatjuk a megoldást.

Más csomagolóeszköz forgalmazók számára a kistermelői igények egy mellékes ágazat, ezért számára a Te személyes szükségleteidre nem elsődleges megoldást találni. Azt kapod, ami t éppen tartanak, vagy hamarosan készleten lesz.

Ezzel szemben mi, a www.naturalpack.hu működtetői benne élnek abban a termelői valóságban, amiben te is sokirányú helytállásra kényszerülsz.

 • Tudjuk, hogy a termés begyűjtésekor és szállításakor jól kezelhető göngyölegre van szükség
 • Az optimálisan érett termék kíméletet, sértetlenséget és jó légköri kondíciót igényel
 • Időt takaríthatunk meg azzal, ha nem, vagy csak egyszer kell kiadagolni a megrendelést
 • A nagyobb adagok forgalmazásánál a göngyöleg forgása terhet jelent mindenkinek
 • A környezetbarát, komposztálható csomagolás a terméknek is növeli a színvonalát, értékét
 • Vásárlóink környezet-és minőség tudatosabbak, igényesebbek az átlag fogyasztóknál
 • Mi a felhasznált nyersanyagok mellett a gyártástechnológia újításait is figyelemmel követjük NEKD
 • A forgalmazásban közreműködők is szorgalmazzák ezt a csomagolást, ne hagyd figyelmen kívül!

 

A következőkben tippeket adunk, hogy termékeidhez a komposztálható anyagokból készült csomagoló eszközökből MIHEZ MIT ajánlunk.

A KORSZERŰ CSOMAGOLÁSSAL A VEVŐT TISZTELED MEG ÉS A TERMÉKEDET ÉRTÉKELED FEL!